Thursday 6 October 2011

شرکت ها ئی که از سرکـردگان اختلاس 3000 میلیاردی بجای مانــده


از ورای گزارشهائی که در رسانه ها درج شده و همچنین سخنان محسنی اژه ای وزیر پیشین اطلاعات و مامور رسیدگی قوه قضائیه به  پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی  ، این کلاهبرداری بانکی  بوسیله  شرکتی به نام «گروه  توسعه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا» انجام گرفته که دارای موسسات تجاری و سنعتی بسیاری در سراسر ایران است . بر اساس گزارشهائی که در رسانه ها منتشر شده است ،” امیر منصور آری”ا یا “مه آفرید امیر خسروی” یا منصور امیر خسروی” نام برده می شود و  اکنون زندانی است یک ایرانی ساکن آلمان بوده که با دریافت چراغ سبز برای فعالیت اقتصادی به ایران بازمی گردد و با سرمایه ای حدود یک میلیون تومان فعالیتهای اقتصادی را  در کشور  آغاز می کند. وی ظرف مدتی کوتاه در با استفاده از روابط خاص ،   سرمایه  خود را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و ضمن رفت و آمد به آلمان به همراه برادرانش، شرکتی تحت عنوان شرکت (هلدینگ) توسعه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا (سهامی خاص) را  راه اندازی می کند و تا به آنجا می رسد که تصمیم می گیرد بانکداری را نیز آغاز کند و در حالی که سرگرم راه اندزی بانک “آریا” بوده است دم به تله می دهد . این کلاهبرداری علاوه بر جنبه مادی ، دارای بعد سیاسی نیز هست و انتظار می رود که با توجه به روابط خاصی که دولت احمدی نژاد با امیر منصور داشته است ،عده ای  زیاد ریز و درشت در دولت و بانکها و بخش خصوصی را در راه خود و برای ساکت کردن مردم قربانی کند . شرکتهای زیر بخشی از دارائیهای این گروه است که تا کنون شناخته شده است .
تصویزی از منصور امیر خسروی در دست نیست
شرکت آب معدنی داماش گیلان
شرکت آب معدنی داماش در خرداد ماه ۱۳۸۱ با ساخت اولین کارخانه بزرگ تمام اتوماتیک در استان گیلان آغاز به کار کرد. برابر صورتجلسه مجمع عمومی و صورتجلسه هیئت مدیره مورخه ۸۶/۹/۵، اعضاء هیات مدیره شرکت امیر منصور آریا به عنوان اعضاء هیات مدیره این شرکت  منصوب شدند و «م.د» یکی از آنها هم مدیرعامل شد و عملاً داماش در اختیار این شرکت قرار گرفت و پس از آن نیز شرکت از سهامی خاص، سهامی عام شد.

باشگاه ورزشی داماش ایرانیان
امیرمنصور آریا در سال ۱۳۸۵، باشگاه ورزشی داماش ایرانیان را که در ابتدا با نام استقلال شهرداری رشت اداره می‌شد و سـپس در اختیـار صنایع شـیر ایران قرار گرفته بود، را خرید و در آبان ۱۳۸۷ امتیاز باشگاه پگاه گیلان به باشگاه داماش واگذار و پس از انتقال تیم پگاه گیلان به داماش، اولین تیم فوتبال دسته یک لیگ در دورود لرستان نیز راه‌اندازی شد و حسن عابدینی نیز مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شد. به دلیل منع قانونی داشتن دو تیم فوتبال، تیم فوتبال دورود لرستان با هیئت مدیره جدید به باشگاه ورزشی دورود لرستان انتقال یافت و درحال حاضر هزینه تیم‌های فوتبال پرسپولیس قائم‌شهر و تیم فوتبال جاوید کرج هم به عهده باشگاه ورزشی داماش است.

شرکت داماش ترابر ایرانیان
امیرمنصور آریا، همچنین زنجیرۀ شرکت‌های حمل و نقل داخلی کالا در استان‌های شمال، مرکز، جنوب، شرق و غرب کشور را در قالب دو شرکت داماش ترابر ایرانیان و  ایمن ترابر آریا در سال ۸۸ هریک با سرمایه یک میلیون تومان در استان‌های تهران و گیلان ایجاد کرد.


شرکت آهن و فولاد لوشان
امیرمنصورآریا، شرکت آهن و فولاد لوشان را در سال ۱۳۸۵ در زمینۀ عملیات مهندسی شامل سازه، سیویل، معماری، تأسیسات برقی و مکانیکی، ساخت سازه‌های فلزی و بتنی و پانل‌های مختلف ایجاد کرد و بنابر اظهارات شرکت مادر، ساخت سوله و سازه‌های فلزی سنگین را در زمینی به مساحت ۳۵۰۰۰ مترمربع را خرید و در ادامه نیز با تغییر هیات مدیره، شرکت کامل در اختیار این اشخاص قرار گرفت.

شرکت پخش امیرمنصور ایرانیان
امیرمنصور آریا زنجیره تأمین، فروش و پخش و توزیع محصولات و خدمات را در سال ۱۳۸۶ تحت عنوان شرکت پخش امیرمنصور ایرانیان را با سرمایه صد میلیون تومانایجاد کرد که موضوع فعالیتش صادرات و واردات و خرید و فروش و  پخش کالاها و محصولات غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی و ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز پخش کالا بود و در سال ۸۷، اشخاصی از شرکت مادر به هیات مدیره این شرکت هم تزریق شده و در سال ۸۹ نیز تثبیت شدند. بنابر ادعای امیر منصور آریا، این شرکت دارای ۷۲ کامیونت و ۱۰ وانت از استان تهران آغاز و سپس به سایر استان‌های کشور تسری داده و به احداث انبارهای تمرکز و نگهداری مواد اولیه، از جمله انبار شرق ( انبار تهران‌پارس با ۷۰۰۰ متر مربع ) و غرب استان تهران ( انبار فتح با ۱۶۸۰۰ متر مربع ) و دیگر اسـتان‌ها، مجهـز به سیستم‌های نگهداری موادغذایی و دارویی است که احتمالاً باید نهادی نظارتی ضبطش کنند.

شرکت خدمات مهندسی کشاورزی میثاق گیلان
شرکت خدمات کشاورزی و دامداری میثاق گیلان از شرکت‌های اقماری امیرمنصور آریا خریداری شده و موضوع فعالیتش طرح‌های کشاورزی و دامداری صنعتی و انجام عملیات کشاورزی و ایجاد صنایع وابسته به آن و در حوزۀ عملیات دامداری، پرورش گاو، گوسفند، مرغ و … و احداث صنایع وابسته به آن بوده است. بنابر ادعای امیر منصور آریا این شرکت با خرید گاو و گوساله و پرورش آن در زمینه تولید و عرضه شیر دام در زمینی به مساحت بالغ بر ۲۶ هکتار با امکانات جانبی دامپروری و تولید شیر، فعالیت دارد.

شرکت شفاف شیمی پلاست
امیرمنصور آریا شرکت بسته‌بندی هم راه اندازی از آن خود کرد و شیمی پلاست را که سال ۱۳۸۲ تاسیس شده بود، در سال ۱۳۸۵ خرید و سرمایه این شرکت از یک میلیون به ۵۰۰ میلیون افزایش یافت   و چند ماه بعد نیز یکی از اعضاء شرکت امیرمنصور آریا به هیات مدیره این شرکت تزریق شد. طرح توسعه شرکت شیمی پلاست نیز با اخذ مجوز تأسیس از سازمان صنایع و معادن استان گیلان در سال ۱۳۸۶ با عملیات ساختمانی و برنامه‌ریزی تهیه ماشین‌آلات آن‌ برای تهیه و تولید فیلم شیرینگ، نایلون‌های عریض (کشاورزی)، پری‌فرم و درب بطری آغاز شده و با ساخت سوله‌هایی به مساحت تقریبی ۵۰۰۰ مترمربع تداوم یافت.

شرکت صنایع غذایی دریاچه گهر لرستان
امیر منصور آریا به جز آب معدنی داماش گیلان، واحد جدید تولید در منطقه “دورود” لرستان تحت عنوان شرکت صنایع غذایی دریاچه گهر لرستان به عنوان شرکت جدید تولید آب معدنی در اختیار گرفت و در سال ۸۵ همچون دیگر شرکت ها،سرمایه این شرکت از ۱۳ و نیم میلیون تومان به ۲۸۰ میلیون تومان و پس از آن، یکی از اعضاء شرکت امیر منصور وارد هیات مدیره این شرکت هم شد و پس از آن نیز تا سال ۸۷، سرمایه این شرکت را به یک میلیارد و صد میلیون تومان افزایش دادند.

گروه صنعتی نمونه منصور گیلان
شرکت نمونه منصور گیلان یکی از معدود شرکت هایی است که پیش از سال ۸۵ و در سال ۸۱ با محوریت هیات مدیره شرکت امیرمنصور آریا به عنوان شرکت مادر ایجاد شده و البته پس از مدتی این اعضاء اسماً از هیات مدیره خارج شده و سرمایه شرکت از پنجاه میلیون به کی میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. این شرکت که مدعی بود قرار است تولیدکننده عمده MDF کشور باشد، مبادرت به احداث کارخانه در شهرک صنعتی لوشان واقع در استان گیلان نمود. در ادامه نیز در سال ۸۹ سرمایه شرکت به ۷۵ میلیارد تومان افزایش یافته و همزمان دوباره این اشخاص به هیات مدیره بازگشتند و سیطره شرکت امیر منصور بر این گروه صنعتی هم حفظ شد.

گروه “ملی” صنعتی فولاد ایران
این شرکت در کیلومتر ۹ جاده اهواز ـ خرمشهر در سال ۱۳۴۲ دشت وسیعی به مساحت ۱۲۰ هکتار ایجاد شد و نام رسمی کارخانجات گروه ملی صنعتی فولاد ایران را از آن خود کرد که در سال ۱۳۸۲، بیش از ۱۹۳ میلیارد تومان سرمایه داشته و در سال ۸۶، به ۵۴ میلیارد تومان کاهش یافت. این کارخانه که خطوط تولید مختلف نورد میلگرد، تیرآهن، لوله سازی، بخش میلگرد کوثر، فولادسازی، ماشین سازی و آزمایشگاه متالوژی را به تدریج تاسیس و بهره برداری کرد، تا اوایل سال ۸۸ با هیات مدیره ای به نمایندگی از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت ذوب‌آهن اصفهان، شرکت فولاد خوزستان، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و شرکت ملی فولاد ایران بود تا اینکه هفتمین ماه ۸۸، بالاخره پای شرکت امیرمنصور آریا  و عضو هیات مدیره این شرکت مادر به هیات مدیره فولاد ایران سابقاً دولتی باز شد و صاحب جدید فولاد ایران، صاحب اختیار حق امضاء قراردادهای این مجموعه بزرگ هم شد وسرمایه شرکت هم از ۱۲۳ میلیارد به ۳ میلیارد و دویست میلیون کاهش یافت و مدتی بعد این سرمایه اسمی  ۲۳۲ میلیارد تومان افزایش یافت و بعد از مدتی نیز بندی به اساسنامه شرکت افزوده شد کهاشخاص ثالث هم بتوانند با سرمایه شرکت، وام دریافت کنند!

شرکت گردشگری و جهانگردی ستاره درخشان درفک
شرکت گروه گردشگری و جهانگری ستاره درخشان درفک یکی دیگر از شرکت های این مجموعه بوده کهسال ۸۶ با عضویت یکی از اعضاء هیات مدیره شرکت امیرمنصور آریا با سرمایه صد میلیون تومان تاسیس شد و موضوع فعالیتش، در زمینه‌های ورزشی، رفاهی و تفریحی گردشگری و احداث شهربازی احداث تله‌کابین احداث هتل و هتلداری، احداث مکانهای ورزشی و تفریحی، برگزاری سمینارها و نمایشگاههای مرتبط ایجاد موزه آثار باستانی و کلکسیونهای اشیاء قیمتی (تمبر، تابلو و غیره)، تأسیس دهکده و مکانهای توریستی همکاری در برگزاری مراسم مذهبی، پذیرش امور مشاوره‌ای در زمینه گردشگری و موارد فوق صادرات و واردات، خرید و فروش کلیه امور بازرگانی کلیه کالاهای مجاز بود که بعداً اجرای طرحهای جنگلداری وتجدید نظر، تولید نهال، زراعت چوب، احیاء وتوسعه منابع طبیعی، اجرای طرحهای مرتعداری، محیط زیست، احداث فضای سبز و طرحهای اکوتوریست، حفاظت آب و آبخیزداری، تولید (گل و گیاه)، قارچ، توسعه عمران روستایی و عشایری و…نیز افزوده شد. در ادامه نیز قرار شد بتوان با اموال این شرکت به عنوان وثیقه برای اشخاص حقیقی درخواست تسهیلات بانکی کرد و در نهایت حضور امیرمنصور آریا در این شرکت علنی شد.

شرکت مشاوره و مدیریت تدبیر منصور
یکی دیگر از شرکت هایی که امیرمنصور آریا در سال ۱۳۸۵ تأسیس کرد، شرکت خدمات مشاوره و مدیریت تدبیرمنصور  بود و موضوع فعالیتش تأمین نیروی انسانی با حداقل هزینه برای شرکت‌های هم‌گروه زیرمجموعه امیرمنصور آریا تأمین کند و همچنین کترینگ برای تأمین وعده غذایی کارکنان تحت پوشش خود در غرب و شرق تهران و اهواز و لوشان راه اندازی کند و طبیعتاً  رد پای این امیر منصور آریا نیز در هیات مدیره این شرکت نیز موجود است.

شرکت معدن شکافان تهران
امیرمنصور آریا حتی شرکت کشف، استخراج و فرآوری محصولات معدنی هم تحت عنوان معدن شکافان در سال ۸۵ راه اندازی کرد و بنابر اظهارات این شرکت ها در حال فرآوری مواد معدنی مختلف به صورت پودر و ماکادام برای تولید انواع شیشه جام و ظروف و تولید سنگ لاشه برای کارهای عمرانی و ایجاد اسکله بندرگاه مشغول فعالیت است. سرمایه این شرکت از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون افزایش یافت و مجدد از ۵۰۰ میلیون به ۳ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و در ادامه نیز  حضور ثبت شده نماینده امیرمنصور آریا در این شرکت مشهود است.

شرکت مهندسین مشاور مدیریت پردازش زمان
یکی دیگر از بخش هایی که امیرمنصور آریا، به آن وارد شد، طراحی و مهندسی بر بناهای ساخته خود بود که با ایجاد شرکت مهندسین مشاور مدیریت پردازش زمان در ابتدای سال ۸۸ پیگیری شده است. در هیات مدیره این شرکت لیدر شرکت مادر یا همان “مهرگان.ا. خ” به عنوان رئیس هیات مدیره حضور مستقیم داشته که در ادامه “حسین.ع” نیز به هیات مدیره این شرکت وارد شده و در سال ۸۸ این اشخاص تا دی ماه ۹۰ تثبیت می شوند اما باز هم هیات مدیره دستخوش تغییرات مکرر می شود کهیکی در دی ماه ۸۹ و دیگر بار در تیرماه ۹۰ این تغییرات ثبت شده است.

شرکت نوآوران صنعت الکترونیک قم
نوآوران صنعت الکترونیک از دیگر شرکت‌های تحت پوشش امیرمنصور آریا بود که سال ۸۶ تاسیس شد و در ظاهر وارد تولید انواع لامپ‌های کم‌مصرف و LED شده که بنابر اظهارات امیرمنصور آریا، این شرکت لامپ سازی دارای دو سایت و بالغ بر ۴۰۰۰ متر مربع و تعداد پرسنل شاغل ۳۰۰ نفر بوده و پروانه‌های بهره‌برداری برای مونتاژ لامپ کم‌مصرف ۱۳۰ میلیون عدد، جهت ساخت SKD لامپ کم‌مصرف ۲۴ میلیون و لامپ LED برابر ۲۰۴ میلیون عدد را دارد. رد پای شرکت امیرمنصور آریا از همان سال ۸۷ در این شرکت تولید لامپ هم وجود داشته و تمام اوراق شرکت نیز تنها با امضاء رئیس هیات مدیره که نماینده امیرمنصور آریا بود، اعتبار داشت و بدین طریق سرمایه شرکت از یک میلیون به هزار برابر یا یک میلیارد تومانافزایش یافت.

شرکت تجارت گستران منصور
امیر منصور آریا شرکتی ویژه صادرات تولیدات شرکت های اقماری اش نیز تحت عنوان شرکت تجارت گستران منصور در سال ۸۵ با سرمایه ۳۰ میلیون تومان تاسیس کرد و در واقع این شرکت حکم بازوی تجارت خارجی این شرکت را پیدا کرد. در هیات مدیره این شرکت علاوه بر “حسن.ع” مدیرعامل یکی دیگر از شرکت های امیر منصورآریا که به عنوان مدیرعامل در تجارت گستران منصور فعال شد، یکی از اعضاء هیات مدیره و بازرس شرکت امیرمنصور آریا به عنوان شرکت مادر نیز عضویت داشتند اما در ادامه “حسن.ع” از هیات مدیره شرکت خارج و سرمایه شرکت نیز که ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود،ابتداً به ۱۰ میلیارد تومان افزایش یافت و سپس به ۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و در نهایت در سال ۹۰،هیات مدیره این شرکت تثبیت شد.

شرکت سامانه های برنامه ریزی منابع کرانه
شرکت سامانه های برنامه ریزی منابع کرانه از دیگر شرکت های زیرمجموعه امیرمنصور آریا است که سال ۸۵ با سرمایه ۱۰ میلیون تومان تاسیس شده اما رد امیرمنصور آریا از سال ۸۹ در هیات مدیره و سرمایه گذاران این شرکت قابل مشاهده است. این شرت قرار بوده پروژه های طراحی و اجرای سیستم های جامع تولید شامل برنامه ریزی مواد و کنترل موجودی، تولید، کنترل کیفیت و سیستم یکپارچه مالی و اداری و کارتابل الکترونیکی و مدیریت ارتباطات راه اندازی شده بود تا این شرکت ها را به هم متصل کند.

شرکت سبک سازان لوشان (سهامی خاص)
شرکت سبک سازان لوشان با موضوع جایگزین کردن مصرف انرژی از طریق سلول های خورشیدی و کاربرد سلول های خورشیدی در صنایع مختلف، به عنوان یکی دیگر از شرکت های زنجیره ای امیرمنصورآریا، فعالیت خود را در این زمینه از سال ۱۳۸۳ آغاز کرده و بنابر اظهاات امیرمنصور آریا، ساخت مجموعه تولید سلول های خورشیدی در ۶ فاز در بروجرد را در پیش گرفته بود. در سال ۸۶ سرمایه این شرکت از ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و در واقع ۱۹ هزار برابر شد. حالا سال ۸۸ با پولهای باد آورده می رسد و “م.ا.خ” به نمایندگی از شرکت امیرمنصور آریا وارد هیات مدیره این شرکت هم می شود و در سال ۹۰ نیز به عنوان رئیس هیات مدیره تثبیت می شود.

شرکت کیمه طرح ایرانیان
امیر منصور آریا، شرکت کیمه طرح ایرانیان را هم به عنوان بازوی تبلیغاتی اش چه در زمینه طراحی و چه در زمینه واردات کالاهای نمایشگاهی و طراحی و انتشار نشریات در اردیبهشت ۸۸ تاسیس کرد و در هیات مدیره این شرکت هم نماینده داشت. میزان سرمایه این شرکت و حدود فعالیت هایش کاملاً مشخص نیست اما به نظر می رسد نسبت به واحدهای صنعتی که امیرمنصور آریا خریداری کرده، این شرکت دامنه فعالیت محدودی داشته است.

شرکت ماشین سازی لرستان
شرکت ماشین سازی لرستان در سال ۱۳۵۴ با نام مجتمع صنعتی نیر پارس تاسیس شد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شرکت ماشین سازی لرستان تغییر نام داده و پرونده بهره برداری کارخانه با ظرفیت ۱۸۰۰ تن در سال در سال ۱۳۷۴ صادر شد و در حال حاضر مساحت کارخانه بالغ بر ۱۱ هکتار شامل سالن های تولید، انبارهای سرپوشیده و ساختمان های اداری با هدف گذاری برای ورود به حوزه تولید صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است. رد پای شفاف امیرمنصور آریا را از سال ۸۹ می توان در هیات مدیره این شرکت مشاهده کرد و علی الظاهر تغییراتی نیز در هیات مدیره رخ نداده است.

برای مشاهده ویدئوهای مرتبط با این کلاهبرداری کلان روی آیکون زیر کلیک کنید
به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Donbaleh :: Azadegi :: Risheha :: Cloob :: Oyax :: Yahoo Buzz :: Reddit :: Digg :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Email To: :: Subscribe to Feed